Limbă

Română Engleză
Toate categoriile Apeluri video

Durata apel video

Când marchezi o programare drept online, aplicația generează automat un link privat de apel video.

#Fereastra de acces

Linkul este activ până la 30 de minute după ora de sfârșit a programării. După acest interval, linkul clientului nu mai poate fi deschis și afișează o pagină care anunță că apelul a expirat. Pagina afișată când linkul apelului a expirat

Găsești cele două linkuri (al tău și al clientului) deschizând programarea online din calendar — vezi și Tipuri de programări.